Βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Ξεκληρίστηκαν τρεις ολόκληρες οικογένειες!

Ανάμεσα στα θύματα είναι ένα κοριτσάκι τριών ετών, που σκοτώθηκε μαζί με τον μπαμπά του

Must Read

Για νέες συλλήψεις αναφορικά με το μακελειό που διαδραματίστηκε στην Τουρκία κάνει λόγο η Άγκυρα, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι η γυναίκα που φέρεται να μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών ως δράστρια της επίθεσης. Η Πόλη έχει βυθιστεί στη θλίψη και τα θύματα της τραγωδίας συγκλονίζουν.

3χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα

Η Άγκυρα κάνει λόγο για 22 συλλήψεις σχετικά με το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη και κατηγορεί το PKK. Ο υπουργός Εσωτερικών Soylu της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε δηλώσεις στην οδό Istiklal όπου σημειώθηκε η έκρηξη, όπου και ανέφερε ότι το άτομο που άφησε τη βόμβα στην οδό Istiklal στο Beyoglu συνελήφθη από τις ομάδες του αστυνομικού τμήματος της Κωνσταντινούπολης. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για την άγνωστη γυναίκα με την μαντίλα. Δεν είπε αν πρόκειται για τη γυναίκα, με το παντελόνι παραλλαγής και τη μαύρη μαντίλα που φέρεται να είχε καθίσει 45 λεπτά σε παγκάγκι της Ιστικλάλ πριν πυροδοτήσει τη βόμβα και σκοτώσει έξι ανθρώπους και τραυματίσει άλλους 81. Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ και φόβου παραμένει η Τουρκία μετά την ισχυρότατη έκρηξη. Οι νεκροί ανήκουν σε τρεις οικογένειες. Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά.

Τα θύματα της τραγωδίας

Οι έξι νεκροί της επίθεσης ανήκουν σε τρεις οικογένειες. Δυο άνθρωποι από κάθε οικογένεια σκοτώθηκαν από την έκρηξη στη λεωφόρο Ιστικλάλ. Ανάμεσα στα θύματα είναι ένα κοριτσάκι τριών ετών που σκοτώθηκε μαζί με τον μπαμπά του… Ανάμεσα στα θύματα είναι επίσης άλλα δυο κορίτσια, ένα 9χρονο και ένα 15χρονο.

 

 

 

81 άνθρωποι τραυματίστηκαν περίπου οι μισοί εκ των οποίων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. «Κόσμος έτρεχε πανικόβλητος. Ο κρότος ήταν τεράστιος. Υψωνόταν μαύρος καπνός. Ο ήχος ήταν πολύ δυνατός, σχεδόν εκκωφαντικός», αφηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας, ο Κεμάλ Ντενιζτζί, 57 ετών, που είδε πολλούς ανθρώπους πεσμένους κάτω. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει επισήμως την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.



Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, 6 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν από θραύσματα που προκάλεσε η βόμβα. Ανάμεσα στους 6 νεκρούς είναι και ένας πατέρας με την κόρη του, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο της έκρηξης.

Η Ecrin με τον τον πατέρα της Yusuf Meydan έκαναν βόλτα στην πλατεία Ταξίμ. Όπως έγινε γνωστό, ο Meydan εργαζόταν στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Τουρκίας. Εκτός από την 9χρονη και τον πατέρα της, σκοτώθηκαν η 38χρονη Arzu Özsoy με την 16χρονη κόρη της Yağmur Uçar, ο 40χρονος Adem Topkara και η σύζυγός του, η 29χρονη Mukaddes Elif Topkara. Όσον αφορά τους 81 τραυματίες ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είπε ότι πέντε βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και άλλων δύο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

 



Διαβάστε ακόμα:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη το άτομο που σκόρπισε τον θάνατο στην Ιστικλάλ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This