Η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

«Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος κι εγώ πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά είδα να τρέχει πάρα πολύ αίμα από το πόδι μου»

Must Read

39χρονη από τη Χαλκιδική που ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη είναι η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την βομβιστική επίθεση στην πλατεία Ταξίμ. Η γυναίκα βρισκόταν για λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε στο σημείο που 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 81 τραυματίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι μέσω του Ελληνικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα.

Η 39χρονη μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Ημουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από την δεξιά πλευρά τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ. Στον αέρα μια λευκή λάμψη. Σε τινάζει προς τα πίσω. Δε ξέρω πως να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ είμαι υγιής και αρτιμελής, δεν έχω τίποτα παρά μόνο στο πόδι μου, στο καλάμι πρέπει να μου το κάνουν καλά οι γιατροί. Ελπίζω να ξεχάσω αυτό το θλιβερό γεγονός. Είδα κάποια πτώματα. Τώρα πτώματα; Τραυματίες; Στα γρήγορα, στα φευγαλέα. Εκείνη τη στιγμή κοιτάς να συνειδητοποιήσεις ότι έγινε έκρηξη» είπε και πρόσθεσε:




«Μετά από αυτό το σοκ καταλαβαίνεις ότι είναι τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ότι επικρατεί χάος, πόλεμος, πολύ άσχημη στιγμή. Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος κι εγώ πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά είδα να τρέχει πάρα πολύ αίμα από το πόδι μου. Φοβήθηκα. Άμα δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Υπήρχαν άτομα σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Κάποια πέθαναν. Απλά ευγνωμονώ τον Θεό που ζω. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Ένιωσα σοκ, φόβο, τρόμο και με βοήθησαν κάποια άτομα με πήγαν σε κάποιο μαγαζί. Έκλεισαν τα στόρια. Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς. Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Με πήγαν πιο πέρα και το πόδι μου έτρεχε τόσο αίμα που φοβήθηκα μην έχει γίνει κάτι χειρότερο. Με βοήθησαν άνδρες, γυναίκες από το μαγαζί, αλλά ήμουν τρομοκρατημένη. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν. Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους κι εγώ να τον ευγνωμονήσω για άλλη μία φορά που ζω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This