Πύραυλοι έπληξαν το Κίεβο – Σειρήνες ήχησαν σε όλη την Ουκρανία

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ζελένσκι έκανε «παρέμβαση» στη συνάντηση των G20, μέσω βιντεοκλήσης...

Must Read

Μία μόλις ημέρα μετά την… πανηγυρική επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην -απελευθερωμένη από ρωσικά στρατεύματα- Χερσώνα, νέο πυραυλικό χτύπημα σημειώθηκε στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, «υπενθυμίζοντας» σε όλους μας ότι ο ρωσοουκρανικός πόλεμος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Reuters, τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο, ενώ πυκνός καπνός φαίνονταν να υψώνεται πάνω από την πόλη, την ώρα που οι σειρήνες που προειδοποιούν για επικείμενες αεροπορικές επιδρομές, ηχούσαν σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά τον σύμβουλο της Ουκρανικής Προεδρίας, Andriy Yermank, η πυραυλική επίθεση είναι η απάντηση της Ρωσίας στην ομιλία του Ζελένσκι στην Σύνοδο των G20. «Η Ρωσία απάντησε στην δυνατή ομιλία του Ζελένσκι στην G20 με μια νέα πυραυλική επίθεση. Πιστεύει κανείς ότι το Κρεμλίνο θέλει πραγματικά την ειρήνη; Θέλει υποταγή. Αλλά στο τέλος της ημέρας, οι τρομοκράτες πάντα χάνουν», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής των προεδρικών υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο δήλωσε πως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ρωσική πυραυλική επίθεση επλήγησαν δύο συγκροτήματα κατοικιών.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος Ζελένσκι μίλησε μέσω βιντεοκλήσης στους ηγέτες της ομάδας των χωρών της G20 για τη σημασία επιβολής ειρήνης, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα άφηνε «αναπάντητη» την παρέμβαση του Ουκρανού ομολόγου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This