Η «ανάγκη αναδιάρθρωσης του κόσμου» – Αποκαλυπτική ομιλία από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα

Must Read

Ο Κλάους Σβαμπ (σ.σ. Γερμανός μηχανικός, οικονομολόγος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF) και το WEF βρίσκονται σε αναμονή για το επόμενο γεγονός παγκόσμιας κρίσης, αφού η πανδημία του Covid αποδείχθηκε πολύ λιγότερο απειλητική για το κοινό από ό,τι ήλπιζαν αρχικά (σ.σ. όπως σχολιάζει το zerohedge).

Εν τω μεταξύ, ο Σβαμπ συνεχίζει να μιλά δογματικά για τις αρετές της «Μεγάλης Επαναφοράς» και τη χρησιμότητα της κρίσης ως μέσου για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF, είναι ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα που βασίζεται στις έννοιες του Σβαμπ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την Κοινή Οικονομία και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Δεν λέει πολλά όσον αφορά τον σχεδιασμό στην ομιλία του στην G20, αλλά υπονοεί ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός.

Με άλλα λόγια, το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, αλλά το ανεξέλεγκτο χάος θα ήταν καταστροφικό για αυτήν.

https://youtu.be/DQjXODh0TOg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This