Από όλη τη Σύνοδο G20 ο Μπάιντεν εκστασιάστηκε με τους… μυς Ρώσου καμεραμάν

«Είναι μεγαλύτεροι από το κεφάλι μου!» αναφώνησε ο Πλανητάρχης

Must Read

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε ιδιαιτέρως από τη Σύνοδο της G20 στο Μπαλί. Τον ενθουσίασε όμως κάτι άλλο…

Και αυτό ήταν οι… μυς του Ρώσου καμεραμάν Γιούρι Σόλμοβ του Channel 1! Μάλιστα ήταν τόσο εκστασιασμένος ο γκαφατζής Πλανητάρχης που δεν άντεξε να μην σχολιάσει τους δικέφαλους του καμεραμάν, ο οποίος γύριζε ένα ρεπορτάζ στο περιθώριο της συνάντησης.

«Κοίτα, είναι μεγαλύτεροι από το κεφάλι μου!» αναφώνησε ο Τζο Μπάιντεν, που δεν δίστασε να τον πλησιάσει για να πιάσει τους δικέφαλούς του.

«Είναι άντρας! Είμαστε στην ίδια πλευρά;» αναρωτήθηκε ο Μπάιντεν που όταν έμαθε ότι πρόκειται για Ρώσο, σχολίασε: «Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Ξέρω πως έχει πραγματικά μεγάλους δικεφάλους. Στην Αμερική τους αποκαλούμε όπλα».

Ο ίδιος ο Σόλμοβ που απαθανάτισε το αστείο στιγμιότυπο με την κάμερά του, μίλησε αργότερα σε ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι για το περιστατικό με τον Μπάιντεν: «Ήρθε περπατώντας χαλαρά προς το μέρος μου. Δεν το περίμενα και τραβήχτηκα πιο πίσω. Κι εκεί άρχισε να λέει πόσο μεγάλα είναι τα χέρια μου και άγγιξε τους μύες μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This