Ιατροδικαστής «είδε» αυτοκτονία σε κοπέλα με 10 μαχαιριές στην πλάτη

Άλλαξε το πόρισμά του ξαφνικά έπειτα από επικοινωνία με αστυνομικούς

Must Read

Μάχη στα δικαστήρια δίνει οικογένεια στην Πενσιλβάνια για να ανατρέψει το αδιανόητο πόρισμα ιατροδικαστή ότι η κόρη τους αυτοκτόνησε πριν από 11 χρόνια, παρόλο που βρέθηκε μαχαιρωμένη 20 φορές, τις 10 στην πλάτη και στο πίσω μέρος του λαιμού.

Η 27χρονη Ελεν Γρκίνμπεργκ βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της, στη Φιλαδέλφεια, το 2011 και αμέσως η οικογένειά της ζήτησε να ερευνηθεί ο θάνατός της ως φόνος. Σύμφωνα με τη «New York Post», οι συγγενείς είχαν στο πλευρό τους τον ιατροδικαστή δρα Μάρλον Οσμπορν, ο οποίος αρχικά έκανε λόγο για ανθρωποκτονία. Ωστόσο, άλλαξε το πόρισμά του ξαφνικά έπειτα από επικοινωνία με αστυνομικούς και αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Τώρα η οικογένεια κατέθεσε αποδεικτικά έγγραφα σε δικαστήριο, το οποίο θα αποφανθεί αν πρέπει να γίνει δίκη με κατηγορουμένους τον Οσμπορν και την πόλη της Φιλαδέλφεια. Τα έγγραφα περιλαμβάνουν φωτογραφίες από τον γεμάτο αίματα τόπο του εγκλήματος, οι οποίες δείχνουν ότι το πτώμα είχε μετακινηθεί, αλλά και υλικό που αποδεικνύει ότι η Γρκίνμπεργκ έφερε σημάδια από μαχαιριές που δεν θα μπορούσε να είχε κάνει μόνη της, καθώς είχε μαχαιρωθεί στη βάση του κρανίου της, στο πίσω μέρος του λαιμού και την πλάτη. Ο ιατροδικαστής επιμένει στη θέση του ότι ήταν αυτοκτονία, με επιχείρημα ότι «δεν βρέθηκαν αποδείξεις ότι έγινε πάλη» μέσα στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This