Μουντιάλ – Κατάρ: Η απύθμενη γελοιότητα του Μακρόν

Αρνήθηκε να κάνει μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ των καταραμένων

Must Read

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ θα μείνει στην ιστορία ως το Μουντιάλ των καταραμένων. Χιλιάδες νεκροί εργάτες, ο πραγματικός αριθμός των οποίων ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και μάλλον δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ καθώς οι περισσότεροι ήταν παράνομοι.

Από πάνω, εκατοντάδες χιλιάδες χαχόλοι από όλο τον κόσμο να χοροπηδούν πάνω στο αίμα των νεκρών. Απεικονίζοντας περίτρανα την αθλιότητα που κυριαρχεί στην ανθρωπότητα το 2022. Διασκεδάζουν κυριολεκτικά επί πτωμάτων!

Όλα αυτά η Δύση τα ανέχεται διότι το Κατάρ φροντίζει και διατηρεί λόμπι τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, το οποίο διοχετεύει δισεκατομμύρια σε αξιωματούχους, δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Αυτό όμως που έχει τη σημασία του, είναι η απάντηση του Μακρόν όταν του ζήτησαν να μποϋκοτάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και να αρνηθεί την συμμετοχή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Απαντώντας στην πρόταση για μποϊκοτάρισμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA του Κατάρ, ο Γάλλος Μακρόν επέμεινε ότι τα αθλήματα «δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται».

Η απάντηση ήρθε από την ρωσική πρεσβεία, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη:

»Τι γίνεται με τους Ρώσους αθλητές που τιμωρούνται για πολιτικούς λόγους σε όλα σχεδόν τα υπάρχοντα αθλήματα, κύριε Μακρόν; Ο μετρητής μας διπλών προδιαγραφών βγήκε από την κλίμακα»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This