Τραγωδία στην Αλβανία: Πατέρας και γιος νεκροί λόγω της πλημμύρας

Παρασύρθηκαν από τα νερά-Ζημιές σε σπίτια και υποδομές

Must Read

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλβανία η οποία πλημμύρισε εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπεσαν ειδικά στα βορειοδυτικά, στην περιφέρεια Σκόντρα.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άνδρας 50 ετών, ο 18χρονος γιος του και η 14χρονη κόρη του «παρασύρθηκε από τα νερά» που είχαν κατακλύσει ορεινό δρόμο, εξήγησε η αστυνομία σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Η έφηβη σώθηκε από κατοίκους της περιοχής, όμως ο πατέρας και ο αδελφός της δεν βρέθηκαν, πρόσθεσε η αστυνομία.

«Έχουμε πληροφορίες πως οι δύο άνδρες είναι νεκροί», είπε εκπρόσωπος της αλβανικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τουλάχιστον επτά οικογένειες απομακρύνθηκαν εσπευσμένα από τα σπίτια τους στην περιφέρεια Σκόντρα, περίπου 140 χιλιόμετρα βόρεια των Τιράνων, ενώ πολλές άλλες απειλούνται από πλημμύρες και κατολισθήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Άμυνας.

Αρκετές χιλιάδες στρέμματα γης στις περιφέρειες Σκόντρα και Λέζα πλημμύρισαν, με κατοίκους να χαρακτηρίζουν «κρίσιμη» την κατάσταση, καθώς ρεύματα νερού μετατράπηκαν σε ποτάμια που υπερχείλισαν και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και υποδομές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This