Γάλλος ξενοδόχος «θα σύρει» στα δικαστήρια την Ελισάβετ διεκδικώντας την… δουλειά της!

Must Read

Να σύρει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στα δικαστήρια απειλεί Γάλλος ξενοδόχος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η οικογένειά του και ο ίδιος είναι νόμιμοι κληρονόμοι του θρόνου στον οποίο κάθεται η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 73χρονος Φρανσουά Γκραφτιέ ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του βασιλιά Εδουάρδου του έκτου, ο οποίος παραιτήθηκε από τον θρόνο ύστερα από λίγους μήνες βασιλείας το 1936, για να παντρευτεί τη χωρισμένη Αμερικανίδα σύντροφό του. Ο 73χρονος, που ζει στην Πορτογαλία, υποστηρίζει ότι ο Εδουάρδος είχε κρυφή ερωτική σχέση με τη γιαγιά του Μαρί-Λεόνι στη Γαλλία από το 1913 έως το 1915. Όταν εκείνη έμεινε έγκυος, την εγκατέλειψε, αλλά της έστειλε δώρο κοσμήματα όταν γέννησε τον πατέρα του Γκραφτιέ.

Ο Γάλλος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η βρετανική νομοθεσία το απαγορεύει σε απογόνους βασιλιάδων που έχουν παραιτηθεί. Γνωρίζει επίσης ότι ο νόμος δεν επιτρέπει μηνύσεις σε βάρος της βασίλισσας. Γι’ αυτό θέλει να μηνύσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ «ως θεσμό της βασιλείας», για να αναγνωριστεί ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και στη θεωρία νόμιμος διάδοχος, καθώς και να αναγραφεί το όνομα της οικογένειάς του σαν βασιλική στα ιστορικά βιβλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This