«Ευτυχώς ο γιος μου δεν είναι ομοφυλόφιλος» δήλωσε ο πατέρας του μακελάρη που σκότωσε 5 άτομα σε γκέι μπαρ

Απίστευτες δηλώσεις από τον πορνοστάρ πατέρα του δράστη

Must Read

Μπορεί ο γιος του να εκτέλεσε εν ψυχρώ 5 άτομα, ωστόσο ο πατέρας του 22χρονου μακελάρη στο Κολοράντο, ανακουφίστηκε που ο γιος του δεν είναι…γκέι!

Οι δηλώσεις του πατέρα του Άντερσον Λι Όλντριτς, ο οποίος συνελήφθη μετά την αιματηρή επίθεση στο γκέι μπαρ Club Q, όπoυ πυροβόλησε και σκότωσε 5 ανθρώπους και έστειλε στο νοσοκομείο άλλους 18, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Τρόμαξα. Είπα μέσα μου “γαμ@το, είναι γκέι; Αλλά τελικά δεν είναι γκέι» είπε στους δημοσιογράφους, αφήνοντας έναν αναστεναγμό ανακούφισης, ο 48χρονος πατέρας του μακελάρη ο οποίος είναι πρώην παλαιστής του MMΑ και νυν πορνοστάρ. «Είμαι Μορμόνος. Είμαι συντηρητικός Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία» είπε ο Μπρινκ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο πατέρας του 22χρονου είχε ξεκόψει τις επαφές με τον γιο του τα τελευταία χρόνια, ενώ για κάποια περίοδο θεωρούσε ότι ήταν νεκρός. Ο δράστης της επίθεσης, είχε αλλάξει το όνομά του και δεν ήθελε καμία σχέση με τον πορνοστάρ πατέρα του εξαιτίας του επαγγέλματός του αλλά του εθισμού του σε ναρκωτικές ουσίες.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπρινκ μιλούσε με αλλόκοτο τρόπο, ενώ όταν ο δημοσιογράφος του τόνισε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος του, ο ίδιος επανέλαβε άλλες δύο φορές: «Χαίρομαι που δεν είναι ομοφυλόφιλος». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιστεύει πώς οι ερωτικές σχέσεις πρέπει να υφίστανται μόνο ανάμεσα σε άνδες και γυναίκες και ότι ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί στους ομοφυλόφιλους. Παράλληλα, καταδίκασε τις πράξεις του γιου του, δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε δικαιολογία για τους φόνους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This