Ερντογάν ο ήρωας: «Έσωσε» άνδρα που ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει, πηδώντας από γέφυρα!

Το είχε ξανακάνει το 2015, αλλά, δύο χρόνια αργότερα, ίσως και να το μετάνιωσε...

Must Read

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέδειξε σήμερα πως βλέπει και το δάσος και το δέντρο, καθώς, παρά το γεγονός ότι έχει δεκάδες ανοιχτά μέτωπα ως πρόεδρος της χώρας, βρίσκει πάντα λίγο χρόνο… να σταθεί στο πλευρό του απλού πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, διερχόμενος με τη συνοδεία του από τη Γέφυρα του Βοσπόρου, ενώ κατευθυνόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει μια τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν, είδε έναν πολίτη έτοιμο να πηδήξει στο κενό. Ευθύς αμέσως είπε στον οδηγό να πατήσει φρένο και ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος κατέβηκε από το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά στον άνδρα και κατάφερε να τον μεταπείσει από το να προβεί στην απονενοημένη πράξη.

Μάλιστα, αφού αποθάρρυνε τον πολίτη από την απόπειρα αυτοκτονίας, κατόπιν διέταξε τους άνδρες του να τον φροντίσουν.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε να μεταπείσει πολίτη από το να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη συγκεκριμένη γέφυρα, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πίσω στο 2015.

Όλως τυχαίως, όπως τότε, έτσι και τώρα επίκεινται εκλογές στην Τουρκία, πράγμα που σημαίνει πως όλο αυτό δεν ήταν παρά ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου που έστησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Ερντογάν, στην προσπάθειά του να τον παρουσιάσει ως «σωτήρα» της χώρας!

Η ειρωνεία της τύχης, πάντως, είναι το γεγονός, ότι περίπου δύο χρόνια αργότερα, ο τύπος που το 2015 αποφάσισε να μην αυτοκτονήσει, μετά τη «μεσολάβηση» του Ερντογάν, δολοφόνησε έναν DJ, πεπεισμένος ότι ήταν εραστής της γυναίκας του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This