Άσαντ: Θα απαντήσουμε στην εισβολή με όλα τα νόμιμα μέσα

Must Read

Συνάντηση με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας της ιρακινής κυβέρνησης Φαλάχ αλ-Φαγιάντ είχε ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Όπως ανέφερε το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA), κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Assad χαρακτήρισε την επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία ως «ανοιχτά εισβολή» και τόνισε ότι η Συρία «θα απαντήσει και θα την αντιμετωπίσει, σε όλες τις μορφές, οπουδήποτε στη Συρία, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα στη διάθεση της χώρας».

Επίσης ο πρόεδρος της Συρίας δήλωσε: «Η τουρκική επιθετικότητα που ηγείται ο Ερντογάν προς τη χώρα μας είναι ανοιχτά παραβίαση και εισβολή, παρά τα ψεύτικα συνθήματά της».

«Απαντώντας σε αυτή την εισβολή από τους αντιπροσώπους και τους τρομοκράτες του καθεστώτος Ερντογάν, η Συρία θα απαντήσει και θα την αντιμετωπίσει, σε όλες τις μορφές, οπουδήποτε στη Συρία, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα που έχει στη διάθεσή της», ανέφερε ο Άσαντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This