«Μην ταξιδεύετε στην Τουρκία», η σύσταση του Σέρβου υπουργού Εξωτερικών

Πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας κάνουν λόγο για τρομοκρατικές επιθέσεις τις επόμενες εβδομάδες

Must Read

«Θέλω να προειδοποιήσω τους πολίτες ότι σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αφορούν την πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα».

Αυτή είναι η οδηγία του υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, στους Σέρβους πολίτες, ώστε να αποφύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία και ειδικότερα στην Άγκυρα. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Tanjug υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων και σε άλλες περιοχές της Τουρκίας.

Συνέστησε επίσης στους πολίτες της χώρας του που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, να αποφεύγουν σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατών.

«Οι πολίτες μας που βρίσκονται ήδη εκεί θα πρέπει να αποφεύγουν δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο, όπως πεζόδρομους, σταθμούς μετρό, σταθμούς λεωφορείων και τρένων και άλλα σημεία όπου υπάρχει πολυκοσμία», τόνισε ο Ντάτσιτς.

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η προειδοποίηση αυτή δεν έχει να κάνει με την ίδια την Τουρκία, με την οποία -όπως είπε- η Σερβία έχει φιλικές σχέσεις. Όμως είναι υποχρέωσή του να προφυλάξει τους πολίτες της Σερβίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This