Στελέχη του FBI έστησαν την ιστορία της «ρωσικής εμπλοκής» για να κρύψουν το σκανδαλο Μπάιντεν!

Ο Ελόν Μασκ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για σε μία υπόθεση που μπορεί να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας των ΗΠΑ

Must Read

Τον Αύγουστο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Zuckerberg αποκάλυψε ότι το FBI προειδοποίησε την εταιρεία για επερχόμενη «ρωσική προπαγάνδα» λίγο πριν η ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, υιού του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν δημοσιευτεί στη New York Post.

«Βασικά, το υπόβαθρο εδώ είναι ότι το FBI βασικά ήρθε σε εμάς – μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μας και είπαν, «Γεια, για να ξέρετε, θα έπρεπε να είστε σε εγρήγορση… Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να υπάρξει ρωσική προπαγάνδα στις εκλογές του 2016. Έτσι απλά να είστε σε εγρήγορση”, αποκάλυψε ο Zuckerberg στον δημοσιογράφο  Joe Rogan.

Ο Zuckerberg εξέφρασε τη λύπη του για την επιχείρηση λογοκρισίας μιας ιστορίας που αποδείχθηκε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινή…

“Ναι, ναι. Εννοώ, είναι χάλια”, είπε, προτού όμως υπερασπιστεί την πλατφόρμα που επέτρεψε στους χρήστες να κοινοποιούν την ιστορία της NY Post, σε αντίθεση με το Twitter.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί πληροφοριοδότες του FBI αποκάλυψαν στον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Grassley ότι οι πράκτορες που ερευνούσαν τον Χάντερ Μπάιντεν «ξεκίνησαν μια μυστική επιχείρηση που χρησιμοποιήθηκε από μια ομάδα στα κεντρικά γραφεία του FBI ώστε να βαφτίσει τις τρομερές αποκαλύψεις για τον Χάντερ Μπάιντεν ως «παραπληροφόρηση» και προκάλεσε τη διακοπή της ερευνητικής δραστηριότητας», προσθέτοντας ότι το γραφείο του έλαβε. σημαντικό αριθμό παρόμοιων καταγγελιών από εξαιρετικά αξιόπιστους καταγγέλλοντες».

Ο Grassley πρόσθεσε ότι «επαληθευμένες πληροφορίες για τον Χάντερ Μπάιντεν χαρακτηρίστηκαν ψευδώς ως παραπληροφόρηση», σύμφωνα με την Washington Examiner.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This