Πήρε το νόμο στα… χέρια του και έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή της γυναίκας του

Must Read

Το πέος του άντρα τον οποίο έπιασε να βιάζει τη γυναίκα του έκοψε ο σύζυγός της σε χωριό της Ουκρανίας και τώρα κινδυνεύει να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια φυλάκιση από τον βιαστή!

Ο 27χρονος άντρας και η σύζυγός του δειπνούσαν σε εστιατόριο του χωριού Σεβτσένκοβο κοντά στο Χάρκοβο της Ουκρανίας στις 12 Οκτωβρίου.

Γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την ουκρανική αστυνομία, η γυναίκα αποχώρησε για να επιστρέψει στο σπίτι τους που βρισκόταν μόλις 300 μέτρα μακριά.
Όταν έφτασε κάτω από την πολυκατοικία της, ο 25χρονος Ντμίτρι Ιβτσένκο τής επιτέθηκε από πίσω. Της έκλεισε το στόμα, την έσυρε πίσω από θάμνους και άρχισε να τη βιάζει.

Ο 27χρονος σύζυγός της έφυγε από το εστιατόριο μόλις 10 λεπτά μετά το θύμα. Όταν πλησίασε στην πολυκατοικία, είδε τον Ιβτσένκο να βιάζει τη σύζυγό του, ενώ με τα χέρια του πίεζε τον λαιμό της. Ο 27χρονος όρμησε στον Ιβτσένκο, τον γρονθοκόπησε και του έκοψε το πέος με μαχαίρι. Ο Ιβτσένκο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση συγκόλλησης του πέους, με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο 27χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία νωρίς το πρωί και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κινδυνεύει με οκτώ χρόνια φυλάκιση, ενώ ο βιαστής Ιβτσένκο με πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This