Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Ταϊλάνδη: Η… επίσημη ερωμένη του βασιλιά ήθελε να «φάει» τη βασίλισσα!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μήνες, από τότε που ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλόνγκρον, μέσω μιας λαμπερής τελετής παρουσίασε ως επίσημη ερωμένη του την στρατηγό και σωματοφύλακά του Σινινάτ Γουονγκβαγιραπάκντι, και, ξαφνικά, βρίσκεται να «ξηλώνει» όλους τους τίτλους της!

Η Σινινάτ, η οποία κατηγορείται για «απιστία–ανυπακοή», έφαγε τα… μούτρα της, στην προσπάθειά της να βγάλει από τη μέση τη βασίλισσα!

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το παλάτι της Ταϊλάνδης αναφέρει ότι, την περασμένη άνοιξη, η Σινινάτ είχε κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το γάμο του βασιλιά με την τέταρτη σύζυγό του, βασίλισσα Σουθίντα.

Για να καταλαγιάσει την οργή της Σινινάτ, τον Ιούλιο, ο βασιλιάς αποφάσισε να τη χρίσει «βασιλική ευγενή σύζυγο», που σημαίνει ότι, πλέον, την παρουσίαζε ως επίσημη ερωμένη του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο, στη Σινινάτ, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλόδοξη, δεν έφτανε αυτό, οπότε, μηχανορραφούσε στο παρασκήνιο, με σκοπό να γίνει εκείνη βασίλισσα.

Πολύ συχνά «έδινε εντολές στο όνομα του βασιλιά», χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, ενώ έδειχνε όλο και περισσότερη ασέβεια, τόσο προς τη βασίλισσα, όσο και προς τον ίδιο τον Μάχα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ