Ταϊλάνδη: Η… επίσημη ερωμένη του βασιλιά ήθελε να «φάει» τη βασίλισσα!

Must Read

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μήνες, από τότε που ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλόνγκρον, μέσω μιας λαμπερής τελετής παρουσίασε ως επίσημη ερωμένη του την στρατηγό και σωματοφύλακά του Σινινάτ Γουονγκβαγιραπάκντι, και, ξαφνικά, βρίσκεται να «ξηλώνει» όλους τους τίτλους της!

Η Σινινάτ, η οποία κατηγορείται για «απιστία–ανυπακοή», έφαγε τα… μούτρα της, στην προσπάθειά της να βγάλει από τη μέση τη βασίλισσα!

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το παλάτι της Ταϊλάνδης αναφέρει ότι, την περασμένη άνοιξη, η Σινινάτ είχε κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το γάμο του βασιλιά με την τέταρτη σύζυγό του, βασίλισσα Σουθίντα.

Για να καταλαγιάσει την οργή της Σινινάτ, τον Ιούλιο, ο βασιλιάς αποφάσισε να τη χρίσει «βασιλική ευγενή σύζυγο», που σημαίνει ότι, πλέον, την παρουσίαζε ως επίσημη ερωμένη του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο, στη Σινινάτ, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλόδοξη, δεν έφτανε αυτό, οπότε, μηχανορραφούσε στο παρασκήνιο, με σκοπό να γίνει εκείνη βασίλισσα.

Πολύ συχνά «έδινε εντολές στο όνομα του βασιλιά», χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, ενώ έδειχνε όλο και περισσότερη ασέβεια, τόσο προς τη βασίλισσα, όσο και προς τον ίδιο τον Μάχα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This