Δεκάδες κορμοί δέντρων έκαναν «σουβλάκι» το αυτοκίνητό του, αλλά εκείνος τη γλίτωσε! (video)

Must Read

Δεν μπορεί παρά να οφείλεται σε θαύμα το γεγονός ότι ζει ένας οδηγός, καθώς, δεκάδες κορμοί δέντρων «ξέφυγαν» από προπορευόμενη νταλίκα και… διαπέρασαν απ’ άκρη σ’ άκρη το τύπου SUV αυτοκίνητό του!

Το συγκλονιστικό, πραγματικά, περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Τζόρτζια των ΗΠΑ, και, όπως αναφέρουν οι άντρες του τοπικού πυροσβεστικού σώματος της κομητείας Γουίτφιλντ, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του απίστευτα τυχερού άνδρα, τους πήρε περίπου 15 λεπτά για να τα καταφέρουν.


Και όσον αφορά στον οδηγό, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από το τρομαχτικό αυτό σκηνικό, που σε πολλούς θύμισε ανάλογη φρικιαστική σκηνή από τη σειρά ταινιών τρόμου «Βλέπω το Θάνατό σου», είχε τη σωτήρια, όπως αποδείχτηκε, έμπνευση να σκύψει να πιάσει κάτι, δευτερόλεπτα προτού συμβεί το κακό!

Όπως, μάλιστα, δήλωσε στο CNN ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος, ήταν «σαν να ένιωσε πως έπρεπε να σκύψει στο μοναδικό σημείο εντός του οχήματός του, όπου μπορούσε να “κρυφτεί” , ώστε να μην τον καταπλακώσουν οι κορμοί»!

Δείτε τη σκηνή από το «Βλέπω το Θάνατό σου 2», την οποία… αντέγραψε η ζωή:

https://youtu.be/7YgPtN676rE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This