Αυτό είναι το αυτοκίνητο-«πύραυλος» που ξεπερνάει τα 800 χλμ. την ώρα

Must Read

Το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο ξεπερνάει την ταχύτητα των 800 χλμ. την ώρα και αναμένεται να σπάσει όλα τα σχετικά ρεκόρ μέσα στο 2020. Το αυτοκίνητο-βολίδα, που δημιουργήθηκε από την ομάδα Bloodhound Land Speed Record και παρουσιάστηκε στην έρημο Χακσινπάν της Νότιας Αφρικής, έχει κινητήρα EJ200 Eurofighter Typhoon και διαθέτει ειδικούς τροχούς ακριβείας, κατασκευασμένους από αλουμίνιο, ειδικά σχεδιασμένους για τις πιέσεις που ασκούνται από την κίνηση σε υπερηχητικές ταχύτητες.

Ένας από τους βασικούς στόχους των τεστ στα οποία θα υποβληθεί είναι να διαπιστωθεί πώς συμπεριφέρεται όταν επιβραδύνει και όταν σταματά αφού έχει πιάσει τεράστιες ταχύτητες. Στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο Αντι Γκριν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This