Στη δημοσιότητα το όνομα του οδηγού της νταλίκας με τα 39 πτώματα (video)

Must Read

Νταλίκα με 39 παγωμένα πτώματα εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 23/10 σε βιομηχανική περιοχή του Έσσεξ και ο 25χρονος οδηγός της συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος. 

Πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα του όνομα του υπόπτου.

Πρόκειται για τον Μο Ρόμπινσον από το Portadown της Βόρειας Ιρλανδίας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλαβε το τρέιλερ-ψυγείο της νταλίκας από το λιμάνι του Purfleet το βράδυ της Τρίτης 22/20.

Ο Ρόμπινσον, ο οποίος είναι παντρεμένος και η σύζυγός του περιμένει παιδί, μέχρι αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για πολλαπλό φονικό, με τα θύματα να πιστεύεται ότι είναι μετανάστες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ρεπορτάζ γύρω από το περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη βρετανική, αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη: 

Το σχεδιάγραμμα της πορείας του Ρόμπινσον από την Ιρλανδία μέχρι το Έσσεξ, όπου παρέλαβε το τρέιλερ-ψυγείο της νταλίκας, το οποίο κατέφθασε από το Βέλγιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This