«Γαϊτανάκι» με… συμβόλαιο θανάτου: Ο κάθε εκτελεστής «προσλάμβανε» άλλον φτηνότερο…

Must Read

Για γέλια και για κλάματα είναι η τροπή που πήρε η εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου» εις βάρος επιχειρηματία στην Κίνα. Ανταγωνιστής του προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο προσφέροντάς του μεγάλο χρηματικό ποσό, όμως ο κακοποιός είχε μια… επιχειρηματική ιδέα που έφερε τα πάνω κάτω και οδήγησε σε απρόσμενο τέλος.

Ο επιχειρηματίας Ταν Γιουχούι πλήρωσε τον Ξι Γουανγκάν 252.000 ευρώ για να σκοτώσει τον ανταγωνιστή του Γουέι Μου, με τον οποίο ήταν μπλεγμένος σε δικαστική διαμάχη. Ο Γουανγκάν πήρε τα χρήματα, αλλά δεν ήθελε να προχωρήσει στη δολοφονία. Γι’ αυτό σκέφτηκε να κρατήσει σχεδόν τα μισά για τον εαυτό του και με τα υπόλοιπα να προσλάβει άλλον εκτελεστή.

Όμως και ο δεύτερος πληρωμένος δολοφόνος έκανε την ίδια σκέψη, κρατώντας μέρος του ποσού που του δόθηκε και πασάροντας το «συμβόλαιο θανάτου» σε άλλον εκτελεστή, με λιγότερα χρήματα.

Η διαδικασία δεν σταμάτησε εκεί, αλλά επαναλήφθηκε άλλες τρεις φορές, μέχρι που ο πέμπτος πληρωμένος δολοφόνος Λινγκ Ξιανσί ανέλαβε να σκοτώσει τον Μου για μόλις 12.750 ευρώ. Ο Ξιανσί έβαλε κάτω τα νούμερα και είδε ότι δεν τον συμφέρει. Γι’ αυτό συνάντησε σε καφετέρια το εν δυνάμει θύμα του και του ζήτησε περισσότερα χρήματα για να σκηνοθετήσουν μαζί τον θάνατό του. Ο Μου δέχτηκε και ο Ξιανσί έβγαλε φωτογραφία που δείχνει τον επιχειρηματία με τα χέρια δεμένα, φιμωμένο και υποτίθεται νεκρό, ώστε να αποδείξει ότι εκτέλεσε το «συμβόλαιο θανάτου».

Ο Μου όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αφού ξεμπέρδεψε με τον Ξιανσί, πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Η αστυνομία το 2016 συνέλαβε και τους πέντε πληρωμένους δολοφόνους, καθώς και τον επιχειρηματία Ταν Γιουχούι που είχε δώσει την εντολή της δολοφονίας.

Προς έκπληξη όλων όμως το δικαστήριο τους αθώωσε και χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της έφεσης.
Πρόσφατα δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για απόπειρα φόνου καταδικάζοντας τον επιχειρηματία Γιουχούι σε πέντε χρόνια φυλάκιση και κάθε πληρωμένο δολοφόνο σε δύο έως τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This