Μπαχμούτ: Τζιχαντιστές από τη Συρία πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών

Ο διαβόητος τζιχαντιστής Rustam Azhiev σε βίντεο από την πρώτη γραμμή

Must Read

Ένα βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε σε ουκρανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τις σφοδρές μάχες που διεξάγονται στο Μπαχμούτ όπου η έφοδος των ρωσικών δυνάμεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επιβεβαίωσε ότι ο διαβόητος ισλαμιστής τρομοκράτης Rustam Azhiev, πολεμά στο πλευρό των Ουκρανών.

Η φήμη ότι Τσετσένοι τρομοκράτες που είχαν καταφύγει στην Συρία και πολεμούσαν στο πλευρό των Τούρκων και των ισλαμιστών είχαν μεταφερθεί ως μισθοφόροι στην Ουκρανία, ήταν έντονη. Για τον διαβόητο Rustam Azhiev μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι είχε παραλάβει και Ουκρανικό διαβατήριο για τις υπηρεσίες του. Οι πληροφορίες όμως ουδέποτε είχαν επιβεβαιωθεί από την ουκρανική πλευρά, καθώς κάτι τέτοιο θα άλλαζε το αφήγημα του πολέμου.

Το ουκρανικό διαβατήριο του ισλαμιστή – η είδηση δεν είχε επιβεβαιωθεί

Τα τελευταία βίντεο όμως που κυκλοφόρησαν, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο ισλαμιστής τρομοκράτης από την Τσετσενία που μεταξύ άλλων συμμετείχε και στις σφαγές Κούρδων της Συρίας μαζί με την ομάδα του, βρίσκεται όντως στην λεγόμενη «λεγεώνα των ξένων» που μάχεται μαζί με τις ουκρανικές δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This