Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας τραυμάτισε άτομα με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό

Οι πηγές αναφέρουν πως «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό Gare Du Nord καθώς ένας άνδρας τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους πριν «εξουδετερωθεί» από την αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 06:45 (τοπική ώρα, 07:45 ώρα Ελλάδας) και οι λόγοι που ο άνδρας προχώρησε στην επιθετική ενέργεια είναι άγνωστος.

Την επίθεση έκανε γνωστή μέσω του Twitter ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία.

«Ένα άτομο τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους σήμερα το πρωί στο σταθμό Gare du Nord. Εξουδετερώθηκε γρήγορα. Ευχαριστώ την αστυνομία για την αποτελεσματική και θαρραλέα αντίδρασή της».

Νωρίτερα αστυνομική πηγή είχε επισημάνει ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά με μαχαίρι από την επίθεση του άνδρα αυτού, ο οποίος συνελήφθη αμέσως. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πόσα είναι τα θύματα πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για 5 με 6 άτομα.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, αφού τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά, σημείωσε η αστυνομική πηγή.

Ο σταθμός Gare Du Nord είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης και λειτουργεί ως κόμβος για τα τρένα προς το Λονδίνο και τη βόρεια Ευρώπη.  Ο σταθμός πλέον λειτουργεί κανονικά.

https://www.youtube.com/watch?v=7eKpPr0OXj0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This