Κυριακή 20/6/2021

Τουρίστας έπιασε όμηρο υπάλληλο επειδή δεν του άρεσαν οι… ισοτιμίες συναλλάγματος

Τουρίστας στη Βενετία έπιασε όμηρο υπάλληλο γραφείου συναλλάγματος, επειδή δεν του άρεσαν οι ισοτιμίες στις οποίες άλλαξε νόμισμα. Ο 46χρονος άνδρας, που, σύμφωνα με τον βρετανικό «Guardian», είναι από το Ισραήλ, προσπάθησε να ακυρώσει την ανταλλαγή 100 δολαρίων με ευρώ στο κατάστημα κοντά στη γέφυρα Ριάλτο και, αφού είδε ότι δεν γινόταν, έκλεισε το ρολό εμποδίζοντας την υπάλληλο να βγει από το γραφείο της.

Η ομηρία της γυναίκας διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον τουρίστα, βρίσκοντας τη γυναίκα τρομοκρατημένη.

Αυτό το περιστατικό είναι το τελευταίο μιας σειράς κρουσμάτων κακής συμπεριφοράς στη Βενετία.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο γονδολιέρης δέχτηκε κουτουλιά και γροθιές από Νοτιοαμερικανό τουρίστα, επειδή οι δυο τους είχαν διαφωνήσει για μια selfie. Συγκεκριμένα, ο τουρίστας είχε ανέβει σε μια δεμένη γόνδολα με την οικογένειά του προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία και έγινε έξαλλος όταν ο ιδιοκτήτης της γόνδολας του είπε είτε να κατέβει είτε να πληρώσει για να βγάλει τη φωτογραφία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ