Τρομοκράτης του ISIS «έκοβε βόλτες» έξω απ’ το σπίτι της Μέρκελ!

Must Read

Αίσθηση -κυρίως, όμως, ανησυχία- προκάλεσε στη Γερμανία το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας Rbb, σύμφωνα με το οποίο ο Τυνήσιος τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους, Ανίς Αμρί, που σκόρπισε τον θάνατο σε 12 άτομα, ενώ τραυμάτισε άλλα 55, το 2016, στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, φέρεται ότι παρακολουθούσε κι άλλους στόχους που σχεδίαζε να χτυπήσει. Ένας από αυτούς, μάλιστα, ήταν το σπίτι της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες, τις οποίες βρήκαν οι γερμανικές διωκτικές Αρχές στο κινητό του Αμρί και σε κάποια από αυτές ο τζιχαντιστής ποζάρει μπροστά στο σπίτι της Μέρκελ.

Ο Τυνήσιος τρομοκράτης την ίδια ημέρα είχε τραβήξει, επίσης, αρκετές φωτογραφίες στην περιοχή του Καθεδρικού του Βερολίνου, ενδεχομένως για να μελετήσει πιθανούς στόχους επιθέσεων.

Ειδικότερα, σε μια selfie που τράβηξε μπροστά από τον καθεδρικό, στο πρόσωπό του υπάρχει μια έκφραση αποφασιστικότητας, ενώ με τον δείκτη του χεριού του δείχνει προς τον ουρανό – σε μια ομολογία πίστης του Ισλάμ ότι «ο Αλλάχ είναι ένας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This