Ο Μαδούρο διασύρει τον Μπάιντεν και στρέφεται σε Ρωσία και Κίνα!

Αφού πούλησε το πετρέλαιο στις ΗΠΑ, τώρα στρέφεται πάλι στον «έτερο» πόλο

Must Read

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο απευθύνθηκε στην Εθνοσυνέλευση (Κοινοβούλιο) με την ιδέα της δημιουργίας ενός πολιτικού μπλοκ συμμάχων της Ρωσίας και της Κίνας στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση Μπάιντεν εκλιπαρούσε τον Μαδούρο για να πάρει πετρέλαιο.

 

«Έρχεται μια νέα εποχή, μια ειδική στιγμή για να ενωθούν οι προσπάθειες και οι τρόποι της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής προκειμένου να πλησιάσουμε στη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων, οικονομικής δύναμης που θα μιλήσει στον κόσμο».

 

Ο Μαδούρο πρόσθεσε επίσης ότι ένα τέτοιο «πολιτικό μπλοκ» θα μπορούσε να γίνει «νέος πόλος εξουσίας» μαζί με την Κίνα και τη Ρωσία.

 

«Αυτή η κοινότητα θα μοιραζόταν κοινούς στόχους, τους οποίους ο μεγαλύτερος αδελφός μας [ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας] μιλάει για τον Σι Τζινπίνγκ: η ανθρωπότητα ενωμένη από μια κοινή μοίρα. Ή [η οικοδόμηση] αυτού του πολυπολικού και πολυκεντρικού κόσμου που ο μεγαλύτερος αδερφός μας Πρόεδρος [του Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για τη Ρωσία», εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This