Σερβία: Βουλευτής παραιτήθηκε, επειδή πιάστηκε στα «πράσα» να παρακολουθεί πορνό!

Την ίδια στιγμή, γύρω του... πέφτανε κορμιά!

Must Read

Viral έγιναν τα… κατορθώματα του 65χρονου Κοσοβάρου βουλευτή Ζβονιμίρ Στέβιτς, ο οποίος πιάστηκε στα «πράσα» να παρακολουθεί πορνό στο smartphone του, κατά τη διάρκεια μιας «εκρηκτικής» συνεδρίασης για την… εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ του Βελιγραδίου και του Κοσόβου, της πρώην νότιας επαρχίας της Σερβίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εν λόγω περιστατικό προκάλεσε τις έντονες επικρίσεις του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS), με τον Στέβιτς, βετεράνο του Σοσιαλιστικού Κόμματος που αποτελεί μειοψηφία στον κυβερνητικό συνασπισμό, να εξαναγκάζεται σε παραίτηση από την παράταξή του.

https://twitter.com/dedalaki1/status/1622702760062746624

Αξίζει να σημειωθεί πως, ενόσω ο 65χρονος βουλευτής… ψυχαγωγούνταν, στη κρίσιμη συνεδρίαση σημειώθηκαν ταραχές, όταν βουλευτές της εθνικιστικής αντιπολίτευσης σηκώθηκαν για να υψώσουν πανό, καταγγέλλοντας «προδοσία», προτού απωθηθούν βίαια από μέλη του SNS του προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Η Σερβία και το Κόσοβο δέχονται έντονες πιέσεις από τη Δύση, προκειμένου να συνάψουν συμφωνία, ώστε να κατευναστούν οι τεταμένες σχέσεις τους, καθώς μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας. Ωστόσο, η Σερβία συνεχίζει να αρνείται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου, η οποία ανακηρύχθηκε από τo αλβανικό στοιχείο που πλειοψηφεί εκεί το 2008.

Μάλιστα, έχοντας την υποστήριξη της Ρωσίας και της Κίνας, η Σερβία εμποδίζει την Πρίστινα να γίνει μέλος σε μια σειρά διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This