Σάλος με τη σύζυγο του Μπάιντεν που φίλησε στο στόμα τον άντρα της Κάμαλα Χάρις

Οι κάμερες κατέγραψαν το φιλί τους

Must Read

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει ο υπερβολικά ένθερμος χαιρετισμός της συζύγου του Τζο Μπάιντεν, στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις.

Ναι και όμως, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Μπάιντεν στο Κογκρέσο, ενώπιον των μελών της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Τζιλ Μπάιντεν την ώρα που πήγαινε να καθίσει στη θέση της, χαιρέτησε φιλώντας στο στόμα τον Νταν Έμχοφ, σύζυγο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Μετά από το αυτό το «περίεργο» συμβάν, οι δυο τους έκαναν σα να μη συνέβη τίποτα και κάθισαν στις θέσεις τους περιμένοντας να έρθει στην αίθουσα ο Μπάιντεν.

https://twitter.com/NickMontoni19/status/1623139776327983104

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι προσπαθούν να «εξηγήσουν» τι είναι αυτό που είδαν, με ορισμένους να κάνουν λόγο για «λάθος» και άλλους να αναλύουν σενάρια με… απιστίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This