Κύπρος: Έφτασαν τα πρώτα φέρετρα των σορών των μαθητών της ομάδας βόλει που σκοτώθηκαν στον σεισμό

Τραγικό τέλος για την μαθητική ομάδα

Must Read

Στις 3.30 σήμερα τα ξημερώματα έφτασε στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου ειδική πτήση από το Αντίγιαμαν της Τουρκίας με τις πρώτες 10 σορούς των μελών της μαθητικής ομάδας βόλει από την κατεχόμενη Αμμόχωστο που είχαν πάει στην Τουρκία για τουρνουά την ημέρα του σεισμού και το ξενοδοχείο τους κατέρρευσε από τον σεισμό. 

Πρόκειται για επτά μαθητές, δύο δασκάλους και έναν γονιό.

Όπως ανακοινώθηκε, στα κατεχόμενα αφίχθηκαν οι σοροί των: Ιμπραχίμ Γιακούλα (βοηθός διευθυντής), Παμίρ Κορουκλού (εκπαιδευτικός – προπονητής), η μητέρα Ντουϊγκού Μπαλσόι Καλαϊτζί και οι μαθητές: Φικρί Αρκάρ (αγόρι), Ντονούκ Ακίν (αγόρι), Αλπ Ακίν (αγόρι – αδερφός του Ντορούκκ), Οζγκιούρ Ιτσμέ (αγόρι), Λαβίν Καλαϊτζί (η κόρη της Ντουϊγκού), Ελβίν Τσιαβντίρ (κορίτσι), Καγιάν Σελίμ Ις (αγόρι).

Στο δίαυλο του αεροδρομίου πλήθους κόσμους περίμενε τα φέρετρα, όχι μόνοι οι οικογένειες και οι συγγενείς τους, αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών οργανώσεων και πολλοί παίκτες βόλεϊ. Εκεί βρισκόταν και η τ/κ ηγεσία, ο Ερσίν Τατάρ, ο «πρόεδρος» της «βουλής», Ζορλού Τορέ, ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, ο Τούρκος «πρέσβης», Μετίν Φεςϊζίογλου , ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν, «υπουργοί» και «βουλευτές».

Ολόκληρη η αποστολή βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών απαρτίζονταν από 24 μαθητές, 4 εκπαιδευτικούς και 11 γονείς. Την περασμένη Δευτέρα, διασώθηκαν 4 άτομα  ένας εκπαιδευτικός και τρεις γονείς.

Συνολικά οι σοροί που βρέθηκαν στα χαλάσματα του ξενοδοχείου Isias έφτασαν τις 16. Είχε ανακοινωθεί πως τα ονόματα δεν θα δίνονται στη δημοσιότητα παρά μετά από εξέταση DNA.

Το επταώροφο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν τα παιδιά, μαζί με γονείς καθηγητές από το Turkish Maarif College της Αμμοχώστου, κατέρρευσε από τον σεισμό.

Η μικρότερη εκ των μαθητών που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν 14 ετών.

Δείτε φωτογραφία από το αεροδρόμιο:

 

 

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει η νεαρή από τη Συρία που κάνει έκκληση για βοήθεια μετά τον σεισμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This