Ο Επστάιν δεν αυτοκτόνησε! Δολοφονήθηκε

Must Read

Ένας από τους πιο διαβόητους παιδεραστές της ιστορίας, ο εκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν, όπως υποστηρίζει ο πραγματογνώμονας της οικογένειάς του δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε.

Σε συνέντευξή του ο δρ Μάικλ Μπάντεν, πρώην ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης που προσελήφθη από τον αδερφό του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις 10 Αυγούστου, υποστήριξε ότι ο νεκρός είχε δύο κατάγματα στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά του λάρυγγά του, γύρω από το λεγόμενο «μήλο του Αδάμ». Ο Επστάιν, επίσης, είχε ένα κάταγμα στο αριστερό υοειδές οστό, το οποίο βρίσκεται πάνω από το «μήλο του Αδάμ».

«Αυτά τα τρία κατάγματα είναι άκρως ασυνήθιστα σε αυτοκτονίες και εμφανίζονται πολύ πιο συχνά σε στραγγαλισμό δολοφονίας» εξήγησε ο Μπάντεν, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα και σε άλλες πολύκροτες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ο. Τζέι Σίμπσον, του προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, του Φιλ Σπέκτορ και άλλων.

«Έχουμε να δούμε 50 χρόνια κάτι τέτοιο σε απαγχονισμό αυτοκτονίας» συμπλήρωσε ο 85χρονος, του οποίου τα συμπεράσματα είναι αντίθετα από αυτά της νυν ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης Μπάρμπαρα Σάμσον, σύμφωνα με το πόρισμα της οποίας ο θάνατος του Επστάιν οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο Μπάντεν εκτιμά ότι το στριμμένο σεντόνι που βρέθηκε στο κελί του Επστάιν, με το οποίο φέρεται ότι απαγχονίστηκε, μπορεί να κρύβει στοιχεία για τις λεπτομέρειες του θανάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This