«Ματώνει» ξανά η Τουρκία – Φονικές πλημμύρες στις σεισμόπληκτες περιοχές

Ένα παιδάκι 1,5 έτους ανάμεσα στους νεκρούς

Must Read

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, αφού μετά από τους φονικούς σεισμούς, τώρα οι άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με πλημμύρες που έχουν σκοτώσει τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι 1,5 έτους.

Συνολικά 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Σανλιούρφα όπου δέχτηκε το πιο σφοδρό «χτύπημα» και άλλος ένας στην Αντιγιαμάν.

Όπως αποτυπώνεται στα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι καταυλισμοί με τις σκηνές στις οποίες έμεναν οι σεισμόπληκτοι πλημμύρισαν, ενώ ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Ασθενείς μεταφέρθηκαν από νοσοκομεία που πλημμύρισαν, ενώ πυροσβέστες παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους ενώ επιχειρούσαν στη διάσωση πολιτών κάτω από υπόγεια διάβαση.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς, αναφέροντας ότι στα σημεία έχουν σπεύσει υπουργοί και διασώστες.

Δείτε επίσης:

Ρίχτερ αναλγησίας: Διώχνουν από τα κοντέινερ τους σεισμόπληκτους του 2020 για να βάλουν αυτούς του 2023!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This