Η ιστορία της δαιμονισμένης νοσοκόμας, που πήδηξε από το παράθυρο – Γαλήνεψε μετά από εξορκισμό

Must Read

Ο εξορκισμός αποδείχτηκε για την Εϊμι Σταμάτις από το Αρκάνσας η λύση για όσα ανεξήγητα άρχισαν να της συμβαίνουν το 2006, έπειτα από μία 24ωρη εφημερία στο νοσοκομείο όπου εργάζονταν ως νοσοκόμα.

Η Σταμάτις ολοκλήρωνε τη βάρδια της, όταν κλήθηκε να περιθάλψει έναν εγκαυματία. Αφού ολοκλήρωσε την αναφορά της και τον οδήγησε με το φορείο στον θάλαμο, βρέθηκε να περιπλανιέται στους διαδρόμους του νοσοκομείου άσκοπα.

Ξαφνικά είχε ξεχάσει πώς να κάνει τη δουλειά της. Αυτή ήταν και η τελευταία εφημερία της στο νοσοκομείο, καθώς έκτοτε σταμάτησε να μπορεί να περπατά σε ευθεία γραμμή και να εκτελεί απλά πράγματα, όπως το να διαλέγει ρούχα. Αρχικά θεώρησαν ότι είχε πάθει νευρικό κλονισμό και άρχισαν να επισκέπτονται τον έναν γιατρό μετά τον άλλο, παίρνοντας πολλές διαφορετικές διαγνώσεις.

Η Σταμάτις, όμως, όχι μόνο δεν βελτιωνόταν από τις αγωγές που τις συνταγογραφούσαν, αλλά άρχισε να βλέπει «δαίμονες» και να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα να γδύνεται στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και να βρίζει τους πρώην συναδέλφους της.


Έπειτα από ένα τέτοιο έντονο περιστατικό, ταξίδεψε με τον άνδρα της μέχρι τη διεθνούς φήμης Mayo Clinic στη Μινεσότα, όπου αποπειράθηκε να πηδήξει από τον 8ο όροφο. Τότε δεν τα κατάφερε, όμως λίγο καιρό αργότερα πήδηξε από τον 2ο όροφο του σπιτιού της και έμεινε ανάπηρη. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν πήδηξε εσκεμμένα, αλλά απλά καθόταν στο πρεβάζι.

Το συμβάν δεν άργησε να μαθευτεί στην ενορία της, ωθώντας την εξορκίστρια Σίντι Λόσον να την επισκεφτεί. «Έβλεπα τους δαίμονες μέσα της», λέει η Λόσον, οι υποψίες της οποίας επιβεβαιώθηκαν μόλις άρχισε να προσεύχεται μπροστά της.

Σύμφωνα με την ίδια, μια φωνή διαφορετική ακούστηκε μέσα από τη Σταμάτις να τη ρωτάει: «Γιατί είσαι εδώ;» Όταν ολοκλήρωσε το τελετουργικό, η έκφραση της «δαιμονισμένης» γυναίκας γαλήνεψε και πάλι. «Σα νοσοκόμα, δε θα το πίστευα αν δεν το βίωνα. Θα έλεγα ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις μέρες μας» αναφέρει η Σταμάτις, που έκτοτε ζει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This