Στο αρχείο η υπόθεση της Ελληνίδας υπουργού του Μακρόν που κατηγορήθηκε για βιασμούς γυναικών

Οι σε βάρος τις καταγγελίες έγιναν τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου...

Must Read

Η εισαγγελία του Παρισιού δεν σκοπεύει να διερευνήσει περεταίρω την υπόθεση της Ελληνίδας γυναικολόγου Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, καθώς ανακοίνωσε σήμερα πως αποφάσισε να θέσει στο Αρχείο και να μη δώσει νομική συνέχεια στις καταγγελίες εναντίον της για άσκηση ψυχολογικής και σεξουαλικής βίας κατά γυναικών.

Σύμφωνα με τις σε βάρος της κατηγορίες, η νυν υπουργός Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Συνεργασιών στην κυβέρνηση Μακρόν, τον καιρό ακόμη που ασκούσε την ιατρική, υπέβαλλε τα θύματά της σε επώδυνες γυναικολογικές εξετάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Μάλιστα, τρεις γυναίκες, κατήγγειλλαν την -εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης- Χρυσούλα Ζαχαροπούλου και για βιασμό. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες καταγγελίες έγιναν τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.

Συνάδελφοι γυναικολόγοι της Ζαχαροπούλου, πάντως, αντέδρασαν έντονα, για τι εν λόγω κατηγορίες, καθώς θεώρησαν αδόκιμο τον όρο «βιασμός» σε περίπτωση γυναικολογικής εξέτασης.

Οπως και να ‘χει, μετά την προκαταρκτική έρευνα που ακολούθησε, η εισαγγελία του Παρισιού κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προέκυψε κανένα αδίκημα και έθεσε την υπόθεση στο Αρχείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This