Μακελειό μέσα σε τράπεζα στο Κεντάκι – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Must Read

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον έξι τραυματίστηκαν από πυρά ενόπλου σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στο κέντρο της Λούιβιλ, της μεγαλύτερης πόλης στην αμερικανική Πολιτεία του Κεντάκι, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, αναφέροντας ότι ο δράστης έχει εξουδετερωθεί.

«Επιβεβαιώθηκε ότι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν» και «τουλάχιστον έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες το συμβάν διαδραματίστηκε μέσα σε μια τράπεζα. Δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση της αστυνομίας, το συμβάν συνέβη στο οικοδομικό τετράγωνο 300 του Ιστ Μέιν. Το FBI τόνισε ότι μέλη του έχουν φτάσει στο σημείο. Έντονη αστυνομική παρουσία έχει αναπτυχθεί στο σημείοτης πόλης των 625.000 κατοίκων. Ο κυβερνήτης του Κεντάκι, ο Άντι Μπεσίρ, δήλωσε ότι κατευθύνεται στην πόλη, αφού έμαθε για το συμβάν.

https://twitter.com/krassenstein/status/1645428045996515331

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο δήμαρχος της πόλης, Κρεγκ Γκρίντμπεργκ, κάλεσε επίσης τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από το γήπεδο μπέιζμπολ Σλάγκερ Φιλντ μέχρι νεωτέρας, μετέδωσε το Fox News.

«Βρισκόμουν στο φανάρι και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένας άνδρας στην απέναντι μεριά του δρόμου, σε μια διασταύρωση, ο οποίος είχε ξαπλώσει στο έδαφος στην είσοδο ενός ξενοδοχείου», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο δίκτυο WDRB.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WHAS11 ότι είδε έναν άνδρα με «τυφέκιο εφόδου» να ανοίγει πυρ. Επιζώντες είχαν αναζητήσει καταφύγιο στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας, τόνισε ένας δημοσιογράφος του CNN.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This