Σοκ! Μητέρα στραγγάλισε τον γιο της επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει φτωχός!

Must Read

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό δολοφονίας που συγκλονίζει την Αμερική.

Συγκεκριμένα, μια 50χρονη μητέρα από την Πενσυλβάνια αποφάσισε να στραγγαλίσει τον 11χρονο γιο της επειδή έκλαιγε και γκρίνιαζε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας και εκείνη δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια!

Η σύγχρονη «Μήδεια»

Ο φόνος έγινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Το «όπλο» που χρησιμοποίησε η «Μήδεια» Ruth DiRienzo-Whitehead για να σκοτώσει τον Matthew Whitehead ήταν μια ζώνη. 

Το τραγικό στοιχείο είναι ότι ο πατέρας του μικρού ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό. Το παιδί βρέθηκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε πάει να κοιμηθεί με την μητέρα του. Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο ενώ η σύζυγος και το αυτοκίνητο τους έλειπαν. Δεν ήταν αμέσως σαφές πού κοιμόταν ο σύζυγος της DiRienzo-Whitehead πριν κάνει τη ζοφερή ανακάλυψη.

Ο γιος

Μιλώντας στην αστυνομία, η γυναίκα παραδέχθηκε τι έκανε και είπε ότι ο λόγος που προχώρησε στην δολοφονία ήταν ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας και δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στην ανέχεια.

Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα μέσα στο όχημα, ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της και οδήγησε 120 μίλια στο Cape May, New Jersey.Η σύγχρονη Μήδεια, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This