Ο πύραυλος Starship εξερράγη, αλλα ο Μασκ… μοιράζει συγχαρητήρια για την εκτόξευσή του!

Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, πέταξε...

Must Read

Λίγα μόλις λεπτά μετά την επιτυχή απογείωσή του, ο πολυδιαφημισμένος πύραυλος Starship του Έλον Μασκ εξερράγη στον αέρα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η πρώτη μη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση του πλέον πανίσχυρου πυραύλου όλων των εποχών, «ολοκληρώθηκε» με μια… θεαματική έκρηξη, σχεδόν 4 λεπτά μετά την απογείωση.

Την ίδια ώρα, ο Έλον Μασκ, απτόητος, μοίραζε… συγχαρητήρια στην ομάδα της SpaceX, για την επιτυχημένη εκτόξευση!

«Το Starship αντιμετώπισε μια ταχεία απρογραμμάτιστη αποσυναρμολόγηση πριν από τον διαχωρισμό σταδίου», αναφέρει σχετικά η SpaceX σε ανακοίνωσή της.

Ο πύραυλος Starship εξερράγη στον ουρανό πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού, λίγα λεπτά μετά την εκτόξευσή του από την εξέδρα της SpaceX στο Νότιο Τέξας, αποτυγχάνοντας να τεθεί σε τροχιά. Οι τεχνικοί της εταιρείας, πάντως, τονίζουν πως η ζημιά που υπέστη δεν είναι μοιραία.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως, λίγο πριν από την εκτόξευση, ο εκκεντρικός  δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε δηλώσει πως ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες, ωσότου φτάσουν σε μια απόλυτα επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση. Ο Starship έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει φορτίο και ανθρώπους στο διάστημα και θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμος για το σχέδιο της NASA να επιστρέψει με αστροναύτες στη Σελήνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This