Παρίσι: Νεκρή γυναίκα που πιάστηκε το παλτό της στην πόρτα του μετρό

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού και του συζύγου της μια 46χρονη γυναίκα

Must Read

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μια 46χρονη γυναίκα στο Παρίσι, την ώρα που έβγαινε από συρμό του μετρό, το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, το τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε στον σταθμό του Bel Air, όταν η γυναίκα έβγαινε από το τρένο. Το παλτό της 46χρονης πιάστηκε στις αυτόματες πόρτες του μετρό, με αποτέλεσμα το τρένο να ξεκινήσει και να την παρασύρει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Le Point, η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του γιου και του συζύγου της. Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά τραυματισμένοι» και θέλουν «να γίνει σεβαστή η θλίψη τους».

«Η οικογένεια εύχεται ολόψυχα να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου του θύματος». Έτσι, επιθυμεί να διευκρινιστεί η αλληλουχία των γεγονότων, να αποκαλυφθούν τυχόν ελλείψεις και, αν χρειαστεί, να αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του τρένου, ο οποίος παραμένει σοκαρισμένος, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά, οι οποίες βγήκαν αρνητικές.

Οι Γαλλικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This