Σάλος στη Γερμανία με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να απομακρύνουν βίαια αγοράκι από την οικογένειά του

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη αυτήν την εβδομάδα στο Μπρέμενχαφεν

Must Read

Οι γερμανικές αρχές δέχονται σφοδρή κριτική από τότε που κυκλοφόρησε ένα viral βίντεο που δείχνει ένα παιδί μουσουλμάνων μεταναστών να απομακρύνεται βίαια από την οικογένειά του στην πόλη Μπρέμενχαφεν.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αστυνομικούς και μέλη της πρόνοιας να μπαίνουν σε ένα σπίτι και να παίρνουν βίαια ένα αγοράκι από την οικογένειά του, ενώ το φοβισμένο παιδί φώναζε για βοήθεια και προσπαθούσε να αντισταθεί στους αστυνομικούς.

Μέλη της οικογένειας διακρίνονται να φωνάζουν στους αστυνομικούς, λέγοντάς τους ότι το αγοράκι είχε κάποια προβλήματα υγείας, ήταν στενοχωρημένο και ότι δεν έπρεπε να τους πάρουν.

Αλλά ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να λέει στην οικογένεια ότι ήταν απόφαση του δικαστηρίου και του Jugendamt (γραφείο ευημερίας των νέων) και ότι ήταν εκεί για να εκτελέσουν τη δικαστική εντολή.

Η αστυνομία της γερμανικής πόλης επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη αυτήν την εβδομάδα και ισχυρίστηκε ότι το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με «ψευδείς ισχυρισμούς» σχετικά με τους λόγους του μέτρου.

«Το βίντεο δείχνει ένα μικρό μέρος ενός μέτρου που διατάχθηκε από το δικαστήριο για τη φροντίδα δύο παιδιών», ανέφερε σε δήλωσή της το Σάββατο και πρόσθεσε:

«Η φροντίδα των παιδιών είναι πάντα η τελευταία λύση και συμβαίνει μόνο για σοβαρούς λόγους. Δεν μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με τη βάση αυτής της απόφασης για την προστασία της οικογένειας και των παιδιών».

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν ότι η αστυνομία πήρε το παιδί από τη μουσουλμανική οικογένειά του, «αφού το σχολείο του ανέφερε ότι η οικογένεια δίδασκε στο παιδί ότι όσα αφορούν τρανσέξουαλ και LGBT, δεν είναι αποδεκτά στο Ισλάμ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This