Νέο αιματοκύλισμα στο Τέξας, από αυτοκίνητο που έπεσε σε στάση λεωφορείου

Το γεγονός ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε κοντά σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, προκάλεσε υποψίες στους αστυνομικούς πως δεν ήταν και τυχαίο...

Must Read

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένα αυτοκίνητο τύπου SUV έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στο Μπράουνσβιλ του Τέξας, όπου βρίσκονταν δεκάδες πεζοί.

Το τραγικό αυτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί (τοπική ώρα) πολύ κοντά στο Ozanam Center, έναν χώρο φιλοξενίας για μετανάστες και άστεγους, με εκπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής να δηλώνει στο ABC News, πως εκτός από τα άτομα που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ακόμη έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, άλλοι με σοβαρά και άλλοι με ελαφρύτερα τραύματα.

https://twitter.com/YWNReporter/status/1655257022705680384

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς, σύμφωνα με αξιωματούχους των αρχών του Τέξας, ενδέχεται να έπεσε «εσκεμμένα» πάνω στο πλήθος των ανθρώπων που περίμεναν ανυποψίαστοι στη στάση.

https://twitter.com/jeanlodul/status/1655261383330594817

Η αστυνομία δήλωσε επίσης, πως στον συλληφθέντα έγιναν εξετάσεις και για τυχόν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτο σημειώθηκε την ώρα που οι αρχές προετοιμάζονται για την άρση (την Πέμπτη) ενός υγειονομικού μέτρου, γνωστού ως «Title 42», το οποίο επιτρέπει την άμεση απέλαση των μεταναστών. Η λήξη της ισχύος του μέτρου εγείρει φόβους στις αρχές για κορύφωση των παράνομων εισόδων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κι όλα αυτά, λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό που σημειώθηκε στο Άλεν, επίσης του Τέξας, όταν ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε εμπορικό κέντρο πυροβολώντας αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σκοτώσει εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This