Στις φλόγες το Πακιστάν έπειτα από την «απαγωγή» του πρώην πρωθυπουργού!

Στις φλόγες ακόμα και βάσεις της πολεμικής αεροπορίας!

Must Read

Εκατομμύρια πολίτες έχουν ξεχυθεί  σε περιοχές του Πακιστάν μετά τη «σύλληψη» του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Ίμραν Χαν. Η αμφιλεγόμενη σύλληψη έγινε από παραστρατιωτικούς, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν εντός δικαστική αίθουσας

Η στιγμή της σύλληψης του πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν

Υποστηρικτές του κόμματος PTI του Ίμραν Χαν βγήκαν στους δρόμους, φτάνοντας μέχρι το αρχηγείο του Πακιστανικού Στρατού στο Ραβαλπίντι. Επεισόδια ξέσπασαν και στο Καράτσι.

Δείτε την στιγμή της σύλληψης

https://twitter.com/cbknews121/status/1655952059794071554?s=61&t=MZB0n2Vam-TIfjd5ciZ0ew

Σύμφωνα με βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, το κτήριο του δημόσιου ραδιοφωνικού φορέα του Πακιστάν τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο με τον ραδιοφωνικό σταθμό να φλέγεται

https://twitter.com/btpakistan/status/1655947015623426048?s=61&t=MZB0n2Vam-TIfjd5ciZ0ew

Μάρτυρας τον οποίο επικαλείται το Reuters, δήλωσε ότι λίγο μετά την είσοδο του κ. Χαν στις εγκαταστάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισλαμαμπάντ, στελέχη παραστρατιωτικών δυνάμεων και τεθωρακισμένα οχήματα τον ακολούθησαν. Η είσοδος αποκλείστηκε από τα τεθωρακισμένα οχήματα, ενώ ο κ. Χαν απομακρύνθηκε λίγο μετά, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πολίτες επιτίθενται στις στρατιωτικές δυνάμεις

https://twitter.com/btpakistan/status/1655947015623426048?s=61&t=MZB0n2Vam-TIfjd5ciZ0ew

Ο κ. Χαν αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διαφθορά, τις οποίες ο ίδιος αποδίδει στους πολιτικούς του αντιπάλους. «Ο Ίμραν Χαν συνελήφθη για την υπόθεση Qadir Trust», σημείωσε η αστυνομία του Ισλαμαμπάντ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, αναφερόμενη σε μια υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Χαν απομακρύνθηκε από την πρωθυπουργία πέρυσι τον Απρίλιο, έπειτα από πρόταση μομφής. Τον Μάρτιο είχε ακυρωθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αφού ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του και αστυνομικών που είχαν πάει στο σπίτι του για τον συλλάβουν.

Στο βίντεο φαίνεται να εισβάλουν διαδηλωτές στο σπίτι του διοικητή της Λαχόρης.

https://twitter.com/naya__pakistan_/status/1655920559576985601?s=61&t=MZB0n2Vam-TIfjd5ciZ0ew

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This