Qatargate: Τα κλάματα του Ταραμπέλα και η καταγγελία για τον φίλο του Παντσέρι

«Έριξε το όνομά μου βορά με την ελπίδα να μην κατασπαραχθεί ο ίδιος»

Must Read

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε με τους δικηγόρους του ο Βέλγος Ευρωβουλευτής και ένας από τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο Qatargate Μαρκ Ταραμπέλα, σπάζοντας τη σιωπή του.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κατήγγειλε τη στάση του πρώην φίλου του, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, που εμφανίζεται ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης, που «έδωσε» τους πάντες για να γλιτώσει τον εαυτό του.

Ο 60χρονος Μαρκ Ταραμπέλα, μίλησε στους δημοσιογράφους στο γραφείο του δικηγόρου του στη Λιέγη, αμέσως μόλις αποφασίστηκε η αφαίρεση και του ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Υποστήριξε ότι κατηγορήθηκε «μόνο και μόνο στη βάση» δηλώσεων του Παντσέρι, «ο οποίος έριξε το όνομά μου βορά με την ελπίδα να μην κατασπαραχθεί ο ίδιος. Κάποια μέρα όλοι μας έχουμε απογοητευθεί από κάποιο φίλο που είπε ψέματα, αλλά ευτυχώς πολύ λίγοι πλήρωσαν αυτό το ψέμα με μήνες φυλακής».

Εξήγησε μάλιστα πως ο Παντσέρι, ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής που έγινε διευθυντής ΜΚΟ, ήταν γι’ αυτόν «ένας κολλητός από παλιά», με τον οποίο μιλούσε τακτικά για το κοινό τους πάθος, το ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Επέμεινε δε στην αθωότητά του και δήλωσε ότι «η φυλακή δεν είναι εύκολη για έναν ένοχο, πόσω μάλλον για έναν αθώο. Δεν είχα καμία σχέση με τίποτα από όλα αυτά, δεν πήρα χρήματα. Δεν θέλω να σχολιάσω την έρευνα. Με ενδιαφέρει να γίνει γνωστή η αλήθεια».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This