Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο της Mercedes – Ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας

Το περιστατικό συνέβη στο στο Ζιντελφίνγκεν, έξω από την Στουτγάρδη -Ο δράστης συνελήφθη - «Η ασφάλεια των εργαζομένων προέχει», ανακοίνωσε η Mercedes

Must Read

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes στο Ζιντελφίνγκεν, 15χλμ. νοτιοανατολικά της Στουτγάρδης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βάδης – Βυρτεμβέργης. Ο 53χρονος δράστης έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με την Stuttgarter Zeitung, η αστυνομία δέχθηκε στις 7:45 κλήσεις έκτακτης ανάγκης για πυροβολισμούς στο εργοστάσιο 56 της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου παράγονται οχήματα ανώτερης και πολυτελούς κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων των Mercedes S-Class και Mercedes-Maybach S-Class.

Περίπου 35.000 εργαζόμενοι εργάζονται στο εργοτάξιο.

Στην περιοχή έσπευσαν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, σωστικά συνεργεία και δύο ελικόπτερα.

«Ένα άτομο σκοτώθηκε, ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά. Οι συνθήκες παραμένουν ασαφείς. Ο δράστης συνελήφθη και η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους πολίτες», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter.

Η Mercedes Benz επιβεβαίωσε ότι συνέβη ένα περιστατικό στο Sindelfingen και βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαστε σε επαφή με τις αρχές και προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τα γεγονότα. Η ασφάλεια των εργαζομένων προέχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This