Πανικός στη Φινλανδία: Κατέρρευσε πεζογέφυρα, χτύπησαν πολλά παιδιά

Must Read

Εικοσιτέσσερις άνθρωποι, στην πλειονότητά τους παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα όταν κατέρρευσε προσωρινή πεζογέφυρα στην πόλη Έσποου στη Φινλανδία, που βρίσκεται λίγο έξω από το Ελσίνκι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε η υπηρεσία διασώσεων της φινλανδικής πρωτεύουσας.

Κανένας από τους τραυματίες δεν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σημείωσε η νοσοκομειακή αρχή του Ελσίνκι, αν και κάποιοι έχουν σοβαρά τραύματα. Οι περισσότεροι τραυματισμοί αφορούν κατάγματα.

  • Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι περισσότεροι τραυματισμοί στο ατύχημα που σημειώθηκε στο Hagalund στο Espoo είναι κατάγματα άκρων. Κανένας από τους τραυματίες δεν φέρει επικίνδυνα για τη ζωή του τραύματα. Οι τραυματισμοί είναι ήπιοι ή μέτριοι. Όλοι οι ασθενείς που χρειάζονταν νοσοκομειακή περίθαλψη και έλεγχο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο HUS. Ο αριθμός των ασθενών είναι συνολικά 24 και από αυτούς, οκτώ ασθενείς κατευθύνθηκαν στο New Children’s Hospital, έξι στο Brosjukhuset, έξι στο νοσοκομείο Jorv και τέσσερις στο νοσοκομείο Peja».

Τα παιδιά ανήκαν σε μια ομάδα μαθητών της Β’ γυμνασίου που πήγαιναν εκδρομή, σύμφωνα με την εφημερίδα Helsingin Sanomat, η οποία επικαλέστηκε έναν μαθητή που δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία επεσήμανε ότι η προσωρινή γέφυρα είχε κατασκευαστεί από κόντρα πλακέ και βρισκόταν δίπλα σε εργοτάξιο.

Μήνυμα για τους τραυματίες ανήρτησε και η Πρωθυπουργός της χώρας Σάνα Μάριν:

*φωτογραφία από βίντεο του https://yle.fi/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This