Ορκίστηκε στους ψηφοφόρους του, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ο Κιλιτσντάρογλου

Αγώνας μέχρι τέλους σε μια Τουρκία στο χείλος του εμφύλιου...

Must Read

Πολώνεται ακόμη περισσότερο το κλίμα στην Τουρκία, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, με τα επιτελεία να τα δίνουν όλα.

Χαρακτηριστικό το βίντεο που ανάρτησε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δίνοντας όρκο στους ψηφοφόρους του και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

Έστειλε μήνυμα ελπίδας για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, τονίζοντας πως θα μείνει όρθιος μέχρι το τέλος, για να χάσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αγαπητοί μου άνθρωποι, δουλεύουμε ασταμάτητα από χθες. Μην απελπίζεστε. Θα σταθώ όρθιος, θα σας πω τις σαφείς παρατηρήσεις μου για το τι συμβαίνει και μετά θα σταθούμε όρθιοι και θα κερδίσουμε μαζί αυτές τις εκλογές. Στο τέλος των πάντων, μόνο το έθνος μας θα έχει τον λόγο του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This