Απέλυσαν την γυναίκα του Σρέντερ, γιατί τον συνόδευσε σε δεξίωση της ρωσικής πρεσβείας

Απίστευτες εκδικητικές μέθοδοι στη Γερμανία

Must Read

Το γραφείο διεθνούς εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας απέλυσε σήμερα την Σο-γιόν Σρέντερ-Κιμ, διερμηνέα και σύζυγο του πρώην καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ, μετά την παρουσία της στη ρωσική πρεσβεία για την επέτειο του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κυρία Σρέντερ-Κιμ συνόδευσε τον σύζυγό της στη δεξίωση που διοργάνωσε η ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο στις 9 Μαΐου, όπου η παρουσία του πρώην καγκελάριου προκάλεσε για μία ακόμη φορά δυσμενή σχόλια για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Σο-γιόν Σρέντερ-Κιμ, μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel, εξέφρασε αργότερα την έκπληξή της για τις αντιδράσεις.

«Η κυρία Σρέντερ-Κιμ αποδεσμεύθηκε. Η απόφαση έχει άμεση ισχύ και η σχέση εργασίας της με την κυβέρνηση τερματίζεται άμεσα, χωρίς άλλη προειδοποίηση», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας του κρατιδίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This