«Βόμβα» από το CNN: Το Κίεβο πίσω από την επίθεση με drones στο Κρεμλίνο

Κάνει λόγο για δίκτυο ουκρανών σαμποτέρ μέσα στη Ρωσία

Must Read

Αποκάλυψη «βόμβα» από το αμερικανικό CNN, που μετέδωσε ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία, με αποκορύφωμα το περιστατικό στο Κρεμλίνο.

Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει ότι το Κίεβο έχει δημιουργήσει στη ρωσική επικράτεια, δίκτυο πρακτόρων και συμπαθούντων που πραγματοποιούν δολιοφθορές κατά ρωσικών στόχων. Ήδη μάλιστα παρέχει στο δίκτυο μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να προχωρά σε επιθέσεις μέσα στη Ρωσία, σε αυτό το καλά εκπαιδευμένο σε αυτό το είδος πολέμου, δίκτυο.

Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι φιλοουκρανοί πράκτορες πραγματοποίησαν επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη με στόχο το Κρεμλίνο στις αρχές Μαΐου.

Το CNN αναφέρει ακόμη ότι δεν είναι σαφές αν άλλες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες -συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που στόχευε κατοικημένη γειτονιά κοντά στη Μόσχα και ενός άλλου χτυπήματος σε διυλιστήρια πετρελαίου στη νότια Ρωσία- εκτοξεύθηκαν από το εσωτερικό της Ρωσίας ή από αυτό το δίκτυο φιλοουκρανών πρακτόρων.

Τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν μυστηριώδεις πυρκαγιές και εκρήξεις στο εσωτερικό της Ρωσίας, με στόχο αποθήκες πετρελαίου και καυσίμων, σιδηροδρόμους, γραφεία στρατολόγησης, αποθήκες και αγωγούς.

Όμως τις τελευταίες εβδομάδες αυτές οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί, με αποκορύφωμα την επίθεση στο κτίριο του Κρεμλίνου.

Ο επικεφαλής των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, Kyrylo Budanov, έχει σταθερά προτείνει μερικά από τα πιο θρασύτατα σχέδια για επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας και συμβολικές πράξεις, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CNN.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This