Παρέσυρε αστυνομικό γιατί δεν τον άφησε να περάσει!

Ο δρόμος ήταν κλειστός και αυτό δεν άρεσε σε έναν 40χρονο οδηγό

Must Read

Ένας 40χρονος οδηγός τζιπ στην Κύπρο, βλέποντας τους δρόμους κλειστούς και την αστυνομία να μην αφήνει τα οχήματα να περάσουν, παρέσυρε έναν αστυνομικό που ρύθμιζε την κυκλοφορία και ενημέρωνε τους διερχόμενους ότι ο δρόμος ήταν κλειστός!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, όταν ο αστυνομικός ενημέρωσε τον 40χρονο οδηγό ότι θα έπρεπε να αλλάξει την πορεία του, καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω εκδηλώσεων του δήμου.

Ο οδηγός του οχήματος επέμεινε ότι ήθελε να περάσει αντιδρώντας έντονα και χωρίς να αλλάξει την πορεία του, την ώρα που ο αστυνομικός γύρισε την πλάτη του, κινήθηκε προς το μέρος του με το αυτοκίνητο παρασέρνοντάς τον!

Με εκδορές και εκχυμώσεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρνακας ο αστυνομικός, όπως ανέφερε το AlphaNewsLive και ευτυχώς δεν είχε κάτι πιο σοβαρό, οπότε πήρε εξιτήριο μόλις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 40χρονος οδηγός συνελήφθη.

*φωτογραφία: AlphaNews Live

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This