Φρίκη! Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί του και μετά κρεμάστηκε

Must Read

Νεκρή μία ολόκληρη οικογένεια εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης μέσα στο διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, την Τετάρτη. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι είδαν μία γυναίκα αποκεφαλισμένη να κρατά το κεφάλι της (!), την 5χρονη κόρη της δολοφονημένη σε άλλο δωμάτιο και τον πατέρα κρεμασμένο! 

Η 46χρονη μητέρα, Τζένιφερ Σλέχτ, φοβόταν τον 46χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Γιόναθαν Τέντλα, γεγονός το οποίο είχε γνωστοποιήσει στον πατέρα της και μάλιστα είχε προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία.

Ο 46χρονος δράστης με καταγωγή από την Αιθιοπία, αποκεφάλισε την γυναίκα του, σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια κρεμάστηκε.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε στην New York Daily News ότι ο γάμος της κόρης του ήταν προβληματικός και ότι ο γαμπρός του είχε απειλήσει να τους σκοτώσει όλους αν η Τζένιφερ προσπαθούσε να προχωρήσει σε διαζύγιο. Η Τζένιφερ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, στο πανεπιστήμιο Columbia.

Ήταν παντρεμένοι για 7 χρόνια αλλά τα προβλήματα στο γάμο τους εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση του παιδιού της, με την Τζένιφερ να ζητά προστασία από τον σύζυγό της, όταν η κόρη τους έκλεισε τα δύο της χρόνια. Τότε, όμως, η 46χρονη αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι με τον σύζυγό της γιατί δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Ωστόσο, την αστυνομία κάλεσε ο αδερφός της 46χρονης γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης κατάσχεσαν και ένα μαχαίρι που θεωρείται το όπλο του φρικτού διπλού εγκλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This