Τσίτσιδος με πόρνες και ναρκωτικά ο γιος του Τζο Μπάιντεν – Σάλος με τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν 

Must Read

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον Λευκό Οίκο μετά από το νέο υλικό που διέρρευσε και αποτυπώνει τα αίσχη του γιου του Τζο Μπάιντεν.

Σχεδόν 8.864 φωτογραφίες του έκφυλου Χάντερ Μπάιντεν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την ακροδεξιά ΜΚΟ Marco Polo, ιδρυτής της οποίας είναι ο Γκάρετ Ζίγκλερ, πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου επί διακυβέρνησης Τραμπ.


Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com και τον δείχνουν να ποζάρει γυμνός δίπλα σε ιερόδουλες, ενώ σε άλλες φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι φωτογραφίες προέρχονται από το laptop του γιου του προέδρου των ΗΠΑ και υπολογίζεται ότι είχαν τραβηχτεί μεταξύ 2008 και 2019, από διάφορα μέρη του πλανήτη.

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Ζίγκλερ, και σημείωσε ότι χρειάστηκαν δύο μήνες προκειμένου να καλύψουν με φίλτρο τα γεννητικά όργανα του Χάντερ.

Σημειώνεται ότι οι δημοσιεύσεις συνοδεύονται από μια έκθεση 645 σελίδων, στην οποία ο Χάντερ Μπάιντεν κατηγορείται για 459 εγκλήματα, όπως κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αδικήματα πορνείας, απάτη κυβερνητικών υπηρεσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομα λόμπι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This