Αρκούδα κατασπάραξε 66χρονο στην Αριζόνα

Το ζώο σκοτώθηκε από γείτονα του θύματος

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε την Παρακευή ένας 66χρονος στην Αριζόνα όταν του επιτέθηκε αρκούδα την ώρα που έπινε τον πρωινό του καφέ.

Ο άτυχος Στίβεν Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ η ακρούδα σκοτώθηκε από έναν γείτονα που προσπαθούσε να του σώσει τη ζωή, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Yavapai.

«Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο ο 66χρονος καθόταν και έπινε τον καφέ του στην ιδιοκτησία του όπου έχτιζε ένα σπίτι», ανέφερε το γραφείο του σερίφη σε μια ανάρτηση στο Facebook.

«Φαίνεται ότι μια αρσενική αρκούδα επιτέθηκε στον κύριο Τζάκσον, αρπάζοντας τον και σέρνοντας τον για 22 μέτρα κάτω από ένα ανάχωμα», προσθέτει.

Μόλις οι γείτονες άκουσαν τον 66χρονο να καλεί σε βοήθεια προσπάθησαν να κάνουν την αρκούδα να σταματήσει να του επιτίθεται, είτε κορνάροντας είτε κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα αλλά μάταια. Το ζώο συνέχιζε να κατασπαράζει τον άτυχο άνδρα.

Τότε, ένας γείτονας πυροβόλησε την αρκούδα με την καραμπίνα του, αλλά ο Τζάκσον ήταν ήδη νεκρός, αναφέρει το CNN.

«Δυστυχώς, μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Τζάκσον έχει υποκύψει στα φρικτά τραύματά του» πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This