Αγνοείται υποβρύχιο με «ματσωμένους» τουρίστες στο ναυάγιο του Τιτανικού!

Τα ταξίδια στο ναυάγιο κοστίζουν από μερικές δεκάδες έως και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια

Must Read

Μεγάλη επιχείρηση έρευνας έχει αρχίσει από χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως ένα υποβρύχιο που χρησιμοποιείται για να πηγαίνει τουρίστες να δουν το ναυάγιο του Τιτανικού χάθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, λίγα στοιχεία ήταν γνωστά για τους «τέσσερις με πέντε επιβαίνοντες», αν και χθες βράδυ δημοσιοποιήθηκε η πληροφορία πως στο αγνοούμενο σκάφος επέβαινε ο Χάμις Χάρντινγκ, CEO της Action Aviation στο Ντουμπάι.

Η εταιρία OceanGate Expeditions είχε ανακοινώσει στον ιστότοπό της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν «σε εξέλιξη» μια αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο αν το δικό της σκάφος είναι αυτό που έχει χαθεί ή αν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ναυάγιο του Τιτανικού αποτελεί τουριστική ατραξιόν εδώ και πολλά χρόνια και είναι σύνηθες μικρά υποβρύχια να μεταφέρουν κατά καιρούς τουρίστες που πληρώνουν για να επισκεφθούν το ναυάγιο του θρυλικού υπερωκεάνιου. Βέβαια, τα ταξίδια στο ναυάγιο κοστίζουν από μερικές δεκάδες έως και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Η κατάδυση και η ανάδυση στο κουφάρι του πλοίου διαρκούν περίπου οκτώ ώρες, καθώς το ναυάγιο βρίσκεται 3.800 μέτρα στον πυθμένα του Ατλαντικού.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This